Coltplay

De Engelse rock pop band Coldplay is bekend van grote stadion tourneen en platen verkopen van over 80 miljoen stuks. Logisch dat er veel imitaties van de band actief zijn.

Michael Baas bepaalt met zijn karakteristieke stem als leadzanger de sound van de band en komt zeer dicht bij het origineel. Al bij de eerste song wordt de typische Coldplay – flair duidelijk. Twee uur lang passeren de bekendste hits uit de verschillende platen als een authentieke kopie van de Britse band. De musici leggen grote nadruk op de pakkende Coldplay sound. De vier musici van Coltplay zijn zeer ambitieus hierin.

Met visuele elementen wordt het muzikale arrangement vervolmaakt. Een echt samenspel van licht en video effecten – samen met de opeenvolgende muziek – brengt het publiek dichter bij Chris Martin en Co. “Coltplay” is steeds weer in interactie met het publiek. Met de bekende LED armbandjes wordt elke toeschouwer optisch deelnemer in de show zodat hij/zij met de songs rytmisch kan lichtgeven.

Overal krijgt de groep reacties van fanatieke Coldplay fans die vol lof de concerten verlaten. “Coltplay” wordt niet voor niets steeds weer terug gevraagd!

Bezetting:

Michael Baas (vocals, gitaar, piano)
Marco Artz (drums, piano)
Michael Helte (gitaar, achtergrond vocals )
Juergen Helten (bass, achtergrond vocals)