The WestEnders

De originele zangers van de bekendste West End-musicals bundelen hun krachten om een fantastisch spektakel neer te zetten. Luister naar de mooiste muziek uit beroemde musicals waarin de Westenders zelf schitterden in de premières.

De fantastische zangers van The Westenders ontmoetten elkaar in London’s West End. Zij stonden aan de start van hun carrière toen ze schitterden in de première van de bekende musical ‘Les Misérables’. Tot op de dag van vandaag wordt deze musical enthousiast ontvangen door een groot publiek in de theaters van London’s West End. De originele zangers keken nostalgisch terug op een prachtige tijd samen. Ze besloten hun krachten te bundelen en een eigen show te creëren. Zo kwam het idee van The Westenders tot leven.

Uit een gedeelde liefde voor musicalmuziek werd een krachtig ensemble geboren. In een muzikaal spektakel brengen The Westenders de muziek uit ‘Les Miserables’ én andere beroemde West End-musicals tot leven.

Jae Alexander is London’s meest gevierde dirigent en arrangeur voor Westend-orkesten. Onder zijn leiding worden de mooiste arrangementen en spectaculaire shows geboren, zoals de werken van Sir Andrew Lloyd Webber.

Laat je meevoeren met diverse medleys uit fantastische musicals zoals ‘The Phantom of the Opera’, ‘Mary Poppins’, ‘My Fair Lady’ en ‘Chicago’. The Westenders kijken ernaar uit om prachtige nummers ten gehore te brengen!